Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Bożenka Gaura Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 34

 
 

Małgosia K
Dodano: 2017-01-11
Pobyt od: 2016-09-26 do 2016-09-30 IP: xx.188.201.177
 
 
   

Jak zawsze niezawodnie ! :) to był juz 5 pobyt u p. Bożenki - bardzo pomocnej i miłej osoby :) dziękujęmy i do zobaczenia :)


 
 

Anita
Dodano: 2015-03-30
Pobyt od: 2014-12-27 do 2014-12-30
 
 
  

Wszystko super za na prawdę rozsądną cenę! polecam w 100%


 
 

Asia i Marek - Szczecin
Dodano: 2015-01-20
Pobyt od: 2015-01-10 do 2015-01-16
 
 
   

Bardzo dziękujemy za udany pobyt. Kwatera godna polecenia-


 
 

dominika
Dodano: 2014-07-24
Pobyt od: 2014-07-22 do 2014-07-29
 
 
  

Goraco polecamy kwaterke. Jestesmy tu 3 raz i ns 100% wrocimy. Dominika


 
 

A. Błasiak
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2011-07-11 do 2014-05-25
 
 
    

U Pani Bożenki jest super! Byliśmy już trzy razy i na pewno jeszcze będziemy. Kiedy ostatnim razem przyjechałam do Zakopanego z dziećmi pociągiem pani odebrała nas z dworca PKP. Polecamy serdecznie to miejsce na pobyt wakacyjny!!!


 
 

Tkaczyk
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 

Witam Zachęcam do skorzystania z oferty kwater "U Tulka" bardzo mila atmosfera, przytulne mieszkanka no i oczywiście co najważniejsze lokalizacja bardzo blisko centrum.Gospodarze bardzo uprzejni i ceny przyzwoite. Gorąco polecam!!!


 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-30
Pobyt od: 2013-08-05 do 2013-08-10
 
 
  

Witam. Byłam tam w tym roku w sierpniu. Bardzo miła pomocna Pani Gospodyni. Pokoje super, zwłaszcza te na dole :) Pani do tego stopnia uczciwa, że zwróciła nam pieniążki za skrócenie pobytu, mimo iż na początku deklarowaliśmy dłuższy pobyt. Naprawdę serdecznie polecam i na pewno tam wrócę :) Pozdrawiam Dorota z pomorza


 
 

Marta, Paweł, Paula
Dodano: 2013-08-23
Pobyt od: 2013-08-16 do 2013-08-22
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu. Pokoje bardzo przytulne, właściciele bardzo sympatyczni. Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecamy bardzo :) Następne wakacje tylko u Pani Bożeny:)


 
 

Agnieszka-łódzkie
Dodano: 2013-03-03
Pobyt od: 2013-03-01 do 2013-03-02
 
 
   

Właśnie wróciliśmy z mężem z Zakopanego który odwiedziliśmy po raz pierwszy. Gospodyni przemiła osoba i bardzo pomocna w każdej sprawie. Pokoje przytulne super wyposażone. Polecam.


 
 

Michał z Warszawy
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-07 do 2013-02-11
 
 
    

Pierwszy pobyt w tej kwaterze i najlepszy. Właściciele bardzo mili, przyjęli nas bardzo ciepło. Polecam na weekendowe wypady i długie pobyty. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam


Opinie 1-10 z 34

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie