Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Bożenka Gaura Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Anita
Dodano: 2015-03-30
Pobyt od: 2014-12-27 do 2014-12-30
 
 
  

Wszystko super za na prawdę rozsądną cenę! polecam w 100%


 
 

Tkaczyk
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 

Witam Zachęcam do skorzystania z oferty kwater "U Tulka" bardzo mila atmosfera, przytulne mieszkanka no i oczywiście co najważniejsze lokalizacja bardzo blisko centrum.Gospodarze bardzo uprzejni i ceny przyzwoite. Gorąco polecam!!!


 
Jola i Darek
Dodano: 2009-08-22
 

Spędziliśmy w tej kwaterze dwa tygodnie.Właściciele bardzo sympatyczni,pokoje duże,wygodne,aneks kuchenny wyposażony w podstawowe naczynia,wszystko tak jak na zdjęciach,syn zadowolony był z dostępu do internetu,a my z położenia tej kwatery,gdyż wszędzie blisko, a cena również zachęcająca.Jeździmy co roku na urlop do Zakopanego mamy więc wyrobione zdanie na temat różnych kwater,ale tę gorąco polecamy!!!pozdrawiamy też miłych włascicieli!


 
ewa
Dodano: 2008-08-06
 

Witam.Pensjonat godny polecenia.Za dość przystępną cenę super warunki.A przede wszystko wszędzie blisko.Gospodarze przemili.


Opinie 1-4 z 4

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie