Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Bożenka Gaura Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Agnieszka
Dodano: 2017-04-27
Pobyt od: 2017-04-23 do 2017-04-26 IP: xx.7.29.187
 

Dziękujemy przemiłym gospodarzom za gościnę. Czuliśmy się u Was jak w domu. Poza tym lokalizacja bardzo komfortowa a cena przystępna. Wszystkim gorąco polecamy kwaterę "U Tulka".


 
 

Tkaczyk
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 

Witam Zachęcam do skorzystania z oferty kwater "U Tulka" bardzo mila atmosfera, przytulne mieszkanka no i oczywiście co najważniejsze lokalizacja bardzo blisko centrum.Gospodarze bardzo uprzejni i ceny przyzwoite. Gorąco polecam!!!


 
 

Krzycholu
Dodano: 2013-01-05
Pobyt od: 2012-12-27 do 2013-01-03
 
 
  

To był już mój drugi pobyt u p.Bożeny , wrażenia raczej pozytywne , wiadomo- jak ktos chce sie przyczepic zawsze cos znajdzie... :) Pokoje czyste, wyposazone w najpotrzebniejsze sprzety, ciepło i przytulnie. Teraz wady- położenie, które jest i zaleta i wadą, tzn. wszedzie blisko OK zgadza się ale budynek jest tak blisko połozony ulicy że w nocy jest trochę problem ze spaniem , słychać głosno jeżdzące samochody dosłownie 1,5 m od głowy. No cóz, gdyby był usytuowany troszkę głebiej działki i posiadał wiekszy parking ale.. jest jak jest i tego nie zmieni, z drugiej strony kwatera służy do spania a nie do mieszkania 24 h na dobę. Zawsze można wieczorem wypić mocniejsza herbatę... :)Właściciele bardzo mili i pomocni i tak trzymać- pozdrawiam -Krzysztof


 
 

Małgorzata z Białegostoku
Dodano: 2012-12-09
Pobyt od: 2012-01-27 do 2012-02-03
 
 
  

Na przełomie stycznia i lutego 2012 spędzałam z trójką dzieci ferie zimowe w Zakopanem. Mieszkałam "U Tulka", było naprawdę świetnie- warunki komfortowe, dobra lokalizacja, a przede wszystkim bardzo gościnni i pomocni właściciele. Polecam.


 
 

Tupko Marcin
Dodano: 2012-09-29
Pobyt od: 2012-09-25 do 2012-09-28
 
 
  

Gorąco polecamy.Świetne warunki,lokalizacja,a i nasz 6-cio letni synek świetnie się bawił z synkiem właścicieli. Gorąco polecamy,my na pewno tu wrócimy. Dorota,Marcin i Filip. Ps.Pozdrowienia dla Szymka od Filipa:)


 
Asia i Marek-Szczecin
Dodano: 2012-01-16
Pobyt od: 2012-01-08 do 2012-01-15
 

Dziękujemy za miło spędzony czas w Zakopanem, dzięki Waszej kwaterze. Krupówki i Gubalówka w zasięgu ręki.


 
Jolanta i Dariusz
Dodano: 2010-08-17
 

Witam!spędziliśmy w tym domu 2 tygodnie,jesteśmy zadowoleni z pobytu,własciciele bardzo mili,gościnni, pokoje zgodne z opisami w internecie,świetna baza wypadowa w góry a i do Krupówek blisko.jesteśmy corocznymi gośćmi w tym domu i zawsze będąc w Zakopanem pierwsze kroki skierujemy właśnie do Pani Bożenki i jej męża.serdecznie dziękujemy za miły pobyt i POZDRAWIAMY!!


 
Gosia
Dodano: 2009-12-16
 

Witam! Korzystałam z wielu kwater w Zakopanem i muszę przyznać, że takiej jak tu chyba nigdzie nie znajdę. Cudowni właściciele, Swietne warunki oraz lokalizacja. Gorąco polecam wszystkim!!! Serdeczne pozdrowienia i wyrazy uznania dla Właścicieli


 
Jola i Darek
Dodano: 2009-08-22
 

Spędziliśmy w tej kwaterze dwa tygodnie.Właściciele bardzo sympatyczni,pokoje duże,wygodne,aneks kuchenny wyposażony w podstawowe naczynia,wszystko tak jak na zdjęciach,syn zadowolony był z dostępu do internetu,a my z położenia tej kwatery,gdyż wszędzie blisko, a cena również zachęcająca.Jeździmy co roku na urlop do Zakopanego mamy więc wyrobione zdanie na temat różnych kwater,ale tę gorąco polecamy!!!pozdrawiamy też miłych włascicieli!


 
Sylwia
Dodano: 2009-03-08
 

Witam. Niedawno wróciliśmy z zimowego urlopu. W tej kwaterze mieszkaliśmy tydzień...Właściciele bardzo sympatyczni.Służą pomocą...Pokój ładny z łazienką. W pokoju mieliśmy niezbędne rzeczy- naczynia, czajnik itp. Z ul. Kasprusie wszędzie można dojść bez problemu- wszędzie jest blisko... Dobra lokalizacja za dobrą cene...Polecam...


Opinie 1-10 z 13

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie