Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Bożenka Gaura Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 24

 
 

Tkaczyk
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 

Witam Zachęcam do skorzystania z oferty kwater "U Tulka" bardzo mila atmosfera, przytulne mieszkanka no i oczywiście co najważniejsze lokalizacja bardzo blisko centrum.Gospodarze bardzo uprzejni i ceny przyzwoite. Gorąco polecam!!!


 
 

Dorota
Dodano: 2013-08-30
Pobyt od: 2013-08-05 do 2013-08-10
 
 
  

Witam. Byłam tam w tym roku w sierpniu. Bardzo miła pomocna Pani Gospodyni. Pokoje super, zwłaszcza te na dole :) Pani do tego stopnia uczciwa, że zwróciła nam pieniążki za skrócenie pobytu, mimo iż na początku deklarowaliśmy dłuższy pobyt. Naprawdę serdecznie polecam i na pewno tam wrócę :) Pozdrawiam Dorota z pomorza


 
 

Marta, Paweł, Paula
Dodano: 2013-08-23
Pobyt od: 2013-08-16 do 2013-08-22
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu. Pokoje bardzo przytulne, właściciele bardzo sympatyczni. Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecamy bardzo :) Następne wakacje tylko u Pani Bożeny:)


 
 

Agnieszka-łódzkie
Dodano: 2013-03-03
Pobyt od: 2013-03-01 do 2013-03-02
 
 
   

Właśnie wróciliśmy z mężem z Zakopanego który odwiedziliśmy po raz pierwszy. Gospodyni przemiła osoba i bardzo pomocna w każdej sprawie. Pokoje przytulne super wyposażone. Polecam.


 
 

Michał z Warszawy
Dodano: 2013-02-17
Pobyt od: 2013-02-07 do 2013-02-11
 
 
    

Pierwszy pobyt w tej kwaterze i najlepszy. Właściciele bardzo mili, przyjęli nas bardzo ciepło. Polecam na weekendowe wypady i długie pobyty. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam


 
 

Krzycholu
Dodano: 2013-01-05
Pobyt od: 2012-12-27 do 2013-01-03
 
 
  

To był już mój drugi pobyt u p.Bożeny , wrażenia raczej pozytywne , wiadomo- jak ktos chce sie przyczepic zawsze cos znajdzie... :) Pokoje czyste, wyposazone w najpotrzebniejsze sprzety, ciepło i przytulnie. Teraz wady- położenie, które jest i zaleta i wadą, tzn. wszedzie blisko OK zgadza się ale budynek jest tak blisko połozony ulicy że w nocy jest trochę problem ze spaniem , słychać głosno jeżdzące samochody dosłownie 1,5 m od głowy. No cóz, gdyby był usytuowany troszkę głebiej działki i posiadał wiekszy parking ale.. jest jak jest i tego nie zmieni, z drugiej strony kwatera służy do spania a nie do mieszkania 24 h na dobę. Zawsze można wieczorem wypić mocniejsza herbatę... :)Właściciele bardzo mili i pomocni i tak trzymać- pozdrawiam -Krzysztof


 
 

Małgorzata z Białegostoku
Dodano: 2012-12-09
Pobyt od: 2012-01-27 do 2012-02-03
 
 
  

Na przełomie stycznia i lutego 2012 spędzałam z trójką dzieci ferie zimowe w Zakopanem. Mieszkałam "U Tulka", było naprawdę świetnie- warunki komfortowe, dobra lokalizacja, a przede wszystkim bardzo gościnni i pomocni właściciele. Polecam.


 
 

Łukasz K
Dodano: 2012-10-17
Pobyt od: 2012-09-07 do 2012-09-09
 
 
    

Niestety dopiero teraz mam okazje wystawić ten komentarz. Generalnie chciałem bardzo podziękować za gościne! Miejsce jest bardzo blisko Krupówek ale nie za blisko, żeby nikt ani nic nie przeszkadzało. Pokoje takie jak na zdjeciach, wszystko włącznie z wyposażeniem zgodne. Ale nie da sie opisac uprzemości ze strony gospodarzy! Bardzo miła pani Bożena! Czegokolwiek byśmy nie potrzebiwali, wszystko było dostepne w 2min. No i przede wszystkim bardzo miłe zakończenie pobytu. Zostawilismy ładoware do telefonu. teoretycznie mozna by bylo olac temat, ale nie pani Bożena! Kilkukrotnie ( z winy poczty polskiej) wysyłała ładowarke aż w końcu do mnie dotarła. Wszyscy jesteśmy niesamowidzie wdzieczni i smiało możemy polecić ten nocleg!! Z pewnościa tam wrócimy.. Dziękuję i pozdrawiam.


 
 

Tupko Marcin
Dodano: 2012-09-29
Pobyt od: 2012-09-25 do 2012-09-28
 
 
  

Gorąco polecamy.Świetne warunki,lokalizacja,a i nasz 6-cio letni synek świetnie się bawił z synkiem właścicieli. Gorąco polecamy,my na pewno tu wrócimy. Dorota,Marcin i Filip. Ps.Pozdrowienia dla Szymka od Filipa:)


 
Właścicielka Bożena.
Dodano: 2012-05-11
Pobyt od: 2007-07-01 do 2012-05-11
 

Witam Pani Karolino.Bardzo mi przykro z powodu sytuacji sprzed pół roku,w której to nie ja zawiniłam i nie targała mna chęć zysku,jak Pani twierdzi,ponieważ rzadko zdaża mi się dwunastoosobowa grupa i na tej pomyłce straciłam,a nie zyskałam.Nawet gdybym miała zyskać parę złotych więcej,to nie wyobrazam sobie,że mogłabym narażać się na taki stres skoro wiedziałabym,że Państwo przyjadą.Niestety dwa tygodnie wczesniej ktoś od Was zadzwonił w celu odwołania przyjazdu.Wcale nie byłam zadowolona z tego telefonu,ale znależli się inni na Państwa miejsce,chociaż nie tak liczni.Bez powodu nie zlikwidowałabym Państwa rezerwacji,mimo braku zaliczki,chociaż nie raz czekałam do ostatniej chwili na gości,którzy nie zadzwonili,że nia dojadą i odsyłałam innych ludzi chętnych na pokoje do sąsiadów.To było jakieś totalne nieporozumienie.Pamięta Pani jak bardzo starałam sie Wam pomóc w znalezieniu kwatery,ile wykonałam telefonów.Przez 6 lat wynajmowania nie zda zyła mi sie taka syyuacja,strasznie się teraz pilnuję,od czasu tej katastrofalnej w skuti pomyłki,mam nadzieję,że mimo silnych starań z Pani strony nie stracę wszystkich klientów i jednak ktos do mnie jeszcze przyjedzie.Przykro mi,że mieli Państwo zepsuty wyjazd i złe wspomnienia,przyznam,że ja równiez przeżyłam wtedy niemały stres,naprawdę postawiłam się w Państwa sytuacji i wiem,że również byłabym wściekła,szkoda,że nia jesteśmy w stanie wyjaśnić kto tutaj zawinił i kto odwołał tą rezerwację.W całej tej sytuacji nie było ani grama hipokryzji z mojej strony,ani tym bardziej checi zysku,ponieważ,tak jak już wspomniałam,straty były wieksze nią zyski.Pozdrawiam Panią.Bożena.


Opinie 1-10 z 24

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie