Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Bożenka Gaura Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 34

 
Asia, Koli i Tania
Dodano: 2010-08-02
 

Warunki są naprawdę fajne:)na pewno jadąc w góry do Zakopanego pierwsze będziemy tam dzwonić w sprawie noclegu. Gospodarze super- nie było problemu z zostawieniem bagażu po wymeldowaniu. Polecamy gorąco.


 
Gosia i Tomek z Zosią i Jędrzejem
Dodano: 2010-06-28
 

Byliśmy w lipcu ubiegłego roku. Gospodarze są mili, sympatyczni i bardzo gościnni. Warunki są komfortowe, jak dla nas jest to Sheraton Zakopanego. Szczerze polecamy to miejsce wszystkim. Kiedy następnym razem będziemy w Zakopanem, to poszukiwania kwatery zaczniemy od telefonu do Pani Bożeny. Pozdrawiamy gospodarzy.


 
K.
Dodano: 2010-05-12
 

Gościnność i uprzejmość właścicieli jest chyba tradycją w Zakopanem, ale z taką klasą spotkałem się tu chyba pierwszy raz. Pokoje przestronne i zadbane a gospodarze w widoczny sposób zatroskani o dobro gości. Byłem już w paru innych kwaterach, więcej nie będę szukał :)


 
Gosia
Dodano: 2009-12-16
 

Witam! Korzystałam z wielu kwater w Zakopanem i muszę przyznać, że takiej jak tu chyba nigdzie nie znajdę. Cudowni właściciele, Swietne warunki oraz lokalizacja. Gorąco polecam wszystkim!!! Serdeczne pozdrowienia i wyrazy uznania dla Właścicieli


 
Jola i Darek
Dodano: 2009-08-22
 

Spędziliśmy w tej kwaterze dwa tygodnie.Właściciele bardzo sympatyczni,pokoje duże,wygodne,aneks kuchenny wyposażony w podstawowe naczynia,wszystko tak jak na zdjęciach,syn zadowolony był z dostępu do internetu,a my z położenia tej kwatery,gdyż wszędzie blisko, a cena również zachęcająca.Jeździmy co roku na urlop do Zakopanego mamy więc wyrobione zdanie na temat różnych kwater,ale tę gorąco polecamy!!!pozdrawiamy też miłych włascicieli!


 
Zbyszek i Sylwia
Dodano: 2009-04-07
 

Fajna parka z malym dzieckiem , wiec i fajny odpoczynek w zadbanym pokoju.Polecamy


 
Sylwia
Dodano: 2009-03-08
 

Witam. Niedawno wróciliśmy z zimowego urlopu. W tej kwaterze mieszkaliśmy tydzień...Właściciele bardzo sympatyczni.Służą pomocą...Pokój ładny z łazienką. W pokoju mieliśmy niezbędne rzeczy- naczynia, czajnik itp. Z ul. Kasprusie wszędzie można dojść bez problemu- wszędzie jest blisko... Dobra lokalizacja za dobrą cene...Polecam...


 
K & R
Dodano: 2008-09-16
 

Właśnie wróciliśmy z wakacji. Bylismy w tym pensjonacie z małym dzieckiem i było fantastycznie. Przesliczne pokoje, dokładnie takie jak na zdjęciach, wyposażone we wszystko co potrzebne. Właściciele to przesympatyczni młodzi ludzie, którzy służą pomocą w każdej sprawie. Gorąco polecamy!!!


 
ewa
Dodano: 2008-08-06
 

Witam.Pensjonat godny polecenia.Za dość przystępną cenę super warunki.A przede wszystko wszędzie blisko.Gospodarze przemili.


 
Pawel i Kasia Rybak
Dodano: 2008-06-24
 

Szczerze polecam ten pensjonat, pokoje sa wspaniale i wyposazone we wszystko co potrzebne w dodatku lokalizacja jest idealna (bardzo blisko krupowek). Wlascicielka jest przemila i pomocna osoba . Bylem juz na kilku kwaterach w zakopanem ale ta jest zdecydowanie najlepsza i napewno za rok tez przyjade wlasnie tutaj


Opinie 21-30 z 34

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie