Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Tulka

Adres obiektu Kasprusie 12, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 16 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 35

 
 

Ania
Dodano: 2017-09-18
Pobyt od: 2017-09-16 do 2017-09-17 IP: xx.185.91.254
 
 
    

Byliśmy ze znajomymi teraz we wrześniu .Właściciele bardzo mili.Bardzo fajna pani domu..Blisko wszędzie,,do sklepu,cukierni i na słynne Krupówki.W pokojach czysto.Było bardzo fajnie .Napewno tam przyjedziemy..POLECAMY


 
 

Agnieszka
Dodano: 2017-04-27
Pobyt od: 2017-04-23 do 2017-04-26 IP: xx.7.29.187
 

Dziękujemy przemiłym gospodarzom za gościnę. Czuliśmy się u Was jak w domu. Poza tym lokalizacja bardzo komfortowa a cena przystępna. Wszystkim gorąco polecamy kwaterę "U Tulka".


 
 

Małgosia K
Dodano: 2017-01-11
Pobyt od: 2016-09-26 do 2016-09-30 IP: xx.188.201.177
 
 
   

Jak zawsze niezawodnie ! :) to był juz 5 pobyt u p. Bożenki - bardzo pomocnej i miłej osoby :) dziękujęmy i do zobaczenia :)


 
 

Anita
Dodano: 2015-03-30
Pobyt od: 2014-12-27 do 2014-12-30
 
 
  

Wszystko super za na prawdę rozsądną cenę! polecam w 100%


 
 

Asia i Marek - Szczecin
Dodano: 2015-01-20
Pobyt od: 2015-01-10 do 2015-01-16
 
 
   

Bardzo dziękujemy za udany pobyt. Kwatera godna polecenia-


 
 

dominika
Dodano: 2014-07-24
Pobyt od: 2014-07-22 do 2014-07-29
 
 
  

Goraco polecamy kwaterke. Jestesmy tu 3 raz i ns 100% wrocimy. Dominika


 
 

A. Błasiak
Dodano: 2014-05-12
Pobyt od: 2011-07-11 do 2014-05-25
 
 
    

U Pani Bożenki jest super! Byliśmy już trzy razy i na pewno jeszcze będziemy. Kiedy ostatnim razem przyjechałam do Zakopanego z dziećmi pociągiem pani odebrała nas z dworca PKP. Polecamy serdecznie to miejsce na pobyt wakacyjny!!!


 
 

Tkaczyk
Dodano: 2014-02-08
Pobyt od: 2014-01-02 do 2014-01-06
 

Witam Zachęcam do skorzystania z oferty kwater "U Tulka" bardzo mila atmosfera, przytulne mieszkanka no i oczywiście co najważniejsze lokalizacja bardzo blisko centrum.Gospodarze bardzo uprzejni i ceny przyzwoite. Gorąco polecam!!!


 
 

Marta, Paweł, Paula
Dodano: 2013-08-23
Pobyt od: 2013-08-16 do 2013-08-22
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu. Pokoje bardzo przytulne, właściciele bardzo sympatyczni. Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecamy bardzo :) Następne wakacje tylko u Pani Bożeny:)


 
 

Agnieszka-łódzkie
Dodano: 2013-03-03
Pobyt od: 2013-03-01 do 2013-03-02
 
 
   

Właśnie wróciliśmy z mężem z Zakopanego który odwiedziliśmy po raz pierwszy. Gospodyni przemiła osoba i bardzo pomocna w każdej sprawie. Pokoje przytulne super wyposażone. Polecam.


Opinie 1-10 z 35

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie